Om H&M (och semester)

I går öppnade den tredje och sista (iallafall av de som kommer i höst) av H&M-butikerna i Seattle, den i downtown (de övriga finns i Southcenter Mall och University Village; den senare är egentligen närmare mig, men dit äker jag aldrig.) Jag hade tänkt med att vara där, eftersom pressmedelandet lovade presentkort till de första 300. Nå, nu vet jag att öppnandet i Southcenter lockade 600 pers, men det var a) samtidigt som hela köpcentrat nyöppnade, b) som sagt, i ett köpcentrum, c) en fredagseftermiddag. Det här var en torsdagslunch i downtown, kunda jag komma undan med att komma en timme innan? Jag försökte. Det stod typ 400 skolkande high schoolers i kö, ungefär hälften av dem spinkiga asiatiska pojkar med färgat hår. Så jag gick och fikade, sen åkte jag tillbaks till jobbet.  Enligt Seattle PI hade någrade av dem suttit där sedan fem på morgonen, eller tidigare.

,,, nu, semester! Ledig idag, vi ska till Portland hela helgen. Baaaaaai!

Kommentarer

 • Jenny L (September 19th, 2008 21:34)

  YEY! Äntligen!

  Jag funderade över att åka dit första dagen också, men såhär med facit i hand (tack!) så vet jag att kidsen INTE hade uppskattat det, HA!

  Hoppas din fika blev bättre än köande och slagsmål i butiken, och ha det så bra i Oregon!

  Ps. tack för te-tipsen! Hittade en bra på Trader Joe idag, ska testa PCC imorgon! Och blir det Ballard snart (svenska affären – jag MÅSTE ju dit ändå) så vet jag varthän jag ska för att fixa te också!


 • Jerry N (October 29th, 2008 15:36)

  >>>hälften av dem spinkiga asiatiska pojkar med färgat hår.<<<

  AHAHAHA! Sjukt ball!


 • Lämna en kommentar

   *  *