Mera icke-sparkliga vampyrer (jag har problem med tidsformer, okej?)

Det blir inget fredagstema igår; orkade inte och var inte inspirerad av fönster. Istället: vampyrfilm.

Låt den rätte komma in hade världspremiär på Seattle International Film Festival (SIFF) innan den ens gick upp i Sverige, men det var bara en enda visning, och den lyckades jag missa. Nu går den dock i en vecka fr.o.m. igår på Varsity i the U District. Första gången hyllade Seattle Weekly, men den recensionen är borta nu; istället är de positiva igen i torsdags. Seattle PI ger i sin tur B+, och The Stranger kallar den den kanske bästa vampyrfilmen sedan Nosferatu.

Vi? Vi går i morgon kväll.

(det är trevlig att veta att man kan lita på Paul Constant.)

* Jag menar alltså att alla kreativa användande av presens är med flit.

Kommentarer

  • Elise (November 16th, 2008 2:44)

    Jag tyckte själv att den var oväntat bra! Inte som boken, men ändå okej.


  • Jenny L (November 17th, 2008 12:11)

    Jag laddade hem den i cam-version måste jag erkänna, för vi kommer aldrig iväg på bio. Jag vill ju se blindheten också… du måste berätta vad du tyckte!! (Vi har inte hunnit titta på den än. Förstås… Kanske ikväll?)


  • Lämna en kommentar

     *  *