Boendetriumf

Vi har inte letat lägenhet särskilt mycket; maken ville betala av sitt kreditkort 100% och vi ville inte flytta mitt i december. Men det blir bara jobbigare att bo här (förra veckan: myror) och i lägenheterna i snygga nybygget började ta slut, så i tisdags mailade jag om mer information. I torsdags ringde de och vi bokade visning till fredagen. I morse lämnade vi in intresseanmälan (vi hade ytterligare en tvättstugeöversvämning på fredagskvällen) och klockan fyra ringde de och sa att vi hade den.

YAY!

VI SKA FLYTTA!

Lägenheten är lite mindre än nuvarande, men välplanerad med garderober och bra skåp, stora fönster, trägolv, garage, diskmaskin(!), närmare downtown Ballard, KERAMISK SPIS!, ingen gas alls, femte våningen, balkong, byggnaden har passerkort istället för nyckar, har takrerass bla bla bla… Fantastiskt.

Packpanik nu. Siktar på att vara ute härifrån sista januari.

Kommentarer

 • Ika (January 4th, 2009 5:08)

  Spännande med flytt, och härligt med stora fönster!

  Jag genomförde största delen av min flytt igår och sitter just nu i ett kaos av lådor, kassar och halvmonterade möbler. Det är i såna här skeden man lär sig att vara tacksam för de små detaljerna – att jag har nät som jag kan ta med mig och som funkar omedelbart på nya stället också, och att jag hittade mp3-spelaren i första kassen jag letade i, trots att jag inte packat den själv. Önskar er liknande små detaljer att glädjas av när ert kaos drar in!


 • Emelie (January 4th, 2009 9:38)

  Det låter som en helt fantastisk lägenhet! Kan du vara snäll och hitta en sån åt mej i Stockholm också?

  Lycka till med flytten!


 • Anna (January 4th, 2009 22:29)

  Ika – Jag är egentligen ingen ljustfantast, men efter att ha bott två år i källarlägenhet med pyttefönster ska det bli jättekul att få sy gardiner igen. Och ipoden hamnar garanterat i handväskan, annars överlever inte jag.

  Emelie: Jag är fortfarande helt chockad över hur lätt det gick. Ingen kö, inget! Och tack :)


 • Jenny L (January 5th, 2009 0:00)

  Grattis till köpet, jättekul!!


 • Lämna en kommentar

   *  *