Elliot Bay skyltar norden (REDIGERAT)

Jag sitter här och avlider av feber och hosta och andra otrevliga grejer (t.ex. Winnerbäcks nya låt, som låter lite som någon åkt till 1985, men bara fått med sig syntriffen tillbaka – allvarligt talat var allt utom introt bra.) Men det var ju inte det vi skulle prata om. Idag ska vi prata om fina skyltfönster.

I tisdags gick jag förbi Elliot Bay Book Co, och de hade ett skandinaviskt skyltat skyltfönster (av någon har de alltid supertemade fönster.) Det var böcker med skandinavisk mat, lite deckare av olika nationaliteter (ngn islänsk jepp, och Mankell såklart), Låt den rätte komma in och Populärmusik från Vittula, samt av oförklarlig anledning ett hjul knäckebröd.

Här kommer en asdålig mobildbild på kalaset; om jag mår bättre imorgon ska jag dit igen och då blir det riktig kamera  BILD:

017

Lämna en kommentar

 *  *