Twilight kanske har sina goda sidor trots allt…

katynp: I’m guessing that spooning with Edward Cullen would be like permanently having the cold side of the pillow. I could go for that.

onomatopoetry*: @katynp… I never thought of it that way! Genious! Now I need a vampire.

Sova gott.

*jag

Kommentarer

 • Emelie (September 12th, 2009 0:24)

  Med kvällsjobb och tv (ingår i andrahandskontraktet) har en helt ny värld öppnats för mej. Därför vill jag nu önska en recension av serien True Blood. Om den inte går där borta hos dej finns den att se på svt play (www.svt.se).


 • Anna (September 12th, 2009 0:28)

  Emelie – Jag tittat tyvärr inte på TB, men Sleepless tycker bra saker här (och jag förklarar varför jag inte tittar i kommentarerna.)


 • Emelie (September 12th, 2009 9:54)

  Intressant läsning! Jag ville liksom veta vad en vampyrnörd skulle tycka om serien. ;) Jag har själv bara sett två avsnitt, men jag kom att tänka på det när jag skulle förklara för mina föräldrar varför jag inte ville läsa Twilight: “Anna Karin skriver så illa om den.”


 • Anna (September 12th, 2009 20:47)

  Hehe. Andra har skrivit mkt bra saker om Twilight med, jag har en liten lista mot slutet av det här inlägget: http://www.tatortstimotej.com/2008/08/22/nu-rcker-det/


 • Anna (September 20th, 2009 14:51)

  Ett litet videotips på när Buffy bokstavligt talat kickar Edwards ass, om du inte redan sett:
  http://www.youtube.com/watch?v=RZwM3GvaTRM


 • Anna (September 20th, 2009 15:43)

  Den andra anna -Jo, jag såg: http://www.tatortstimotej.com/2009/06/23/man-muckar-inte-med-the-buffster/ :) Hur bra som helst!


 • Lämna en kommentar

   *  *