Sju

(i anar anar inte hur otroligt gärna jag ville sätt något låtcitat i titeln ovan. Låt avsaknaden av dylikt vittna om min stora självkontroll.)

Idag, mina damer, herrar och mittimellan, är det på dagen sju år sedan jag hånglade upp den där killen från Montana som jag tydligen fikat med efter picknicken veckan innan. Vi kollade på Monthy Pyton and the Holy Grail och han fattade ingenting i timmar innan jag kom någonstans med honom. Men sen gick det ju bra, trots sammanlagt tjugotvå månader på olika sidor Atlanten, trots att taskiga ppiller dödade sexlivet i två år, trots att han vägrar använda hårprodukter och spelar konstiga tvspel, och trots att min ångest ofta går ut över honom. Han är ganska bra att ha, och han har fräknar på armarna och bra kaffesmak, och då kan man leva med det mesta.

Kommentarer

 • Emelie (September 21st, 2009 2:00)

  Det är så fint när folk framhåller sin partners och sitt förhållandes alla positiva sidor. :P


 • cynthia (September 21st, 2009 3:45)

  Hej Anna,

  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig via mejl men jag hittar inte din adress på din blogg.
  Skulle jag kunna få?


 • Anna (September 21st, 2009 8:57)

  Emelie – Ngn gång måste alla på internet sitta ner i en jättekonferens och komma överens om vad alla smilies betyder, jag har ingen aning om jag bör le lite och nicka nu, eller bli irriterad och försvara mig.

  Cynthia – Jag mailade dig.


 • Emelie (September 22nd, 2009 6:30)

  Jag röstar för att du ler och nickar lite. Jag tycker att det där en smiley som räcker ut tungan och för mej betyder den att jag inte menar allvar riktigt med det jag säger. Det är en smiley som tycker att nånting är lite knasigt, men på ett roligt sätt. Den är glad. :) (och den där är bara lite småleende)


 • Petchie (September 26th, 2009 7:42)

  Grattis! Det låter som kärlek banne mig! Visst är det helt otroligt att man kan hitta någon som passar med en själv så bra, trots vissa vitt skiljda intressen…
  7 år – är det inte då man ska få någon slags kris, eller är det bara när man varit GIFTA i sju år? ;-)
  “fattade ingenting i timmar” – jag undrar om det inbegriper Monthy Python?? MP kan väl inte vara allmänt förekommande i MOntana??


 • Anna (September 26th, 2009 10:26)

  Petchie – Jag vet inte hur det ska vara med den där krisen. Jag får rapportera om det blir nåt :) Fast Monty Python fattade han, det var t.o.m. hans film, det var mina signaler som fick rakt över huvudet på honom. Han tar inte hinter så bra.


 • Lämna en kommentar

   *  *