Dagens länk

Idag är jag hemma och sjuk; har haft urinvägsinflammation i flera dagar men klarade det okej till i gårkväll, så förmiddagen tillbringades hos tant doktorn och på apoteket, och nu har jag jättestora antibiotikatabletter som jag sväljer med tranbärsjuice . Sen har jag legat i soffan och kollat på Star Trek. Åh Trek, ILU.

Men det var inte det vi skulle prata om. Vi skulle prata om det här fina  fina inlägget hos Neonbibeln, om kulturskymning och om behovet av att remobilisera (kultur)vänstern.

Och nu har vi gjort det.  Your turn.

PS: jag kanske kommer att vara i Småland och Stockholm i december. Berättar mer senare.

Kommentarer

  • Emelie (November 17th, 2009 2:56)

    Koka en stor mängd lök. Häll upp den ångande sörjan i en hink och sätt dej på den (naken om baken förstås). Bästa botemedlet mot urinvägsinfektion, enligt min akupunktör.


  • Lämna en kommentar

     *  *