Bäbis II

Förrförra januari häntade vi hem vår senaste babis, en då fyramånaders kattunge som hette Marietta. Hon gömde sig rätt mycket bakom toan och var inte nyttig alls. Men här, från och med idag, kommer bäbis nummer två:

Hon heter Fiona (tidigare datorer hemmahörande hos oss har hetat Florimel, Random, Corwin och Julian, och min ipod heter Nayda. Medalj till er som hittar mönstret) och är helt ny och fin och vit och ska tydligen ha sju timmars batteritid och kommer att vara mycket nyttig och tack tack snälla moster som gav oss medlen att införskaffa henne. Sen kommer hon nog inte pälsa ner kuddarna heller, och det är ju alltid bra.

Kommentarer

  • Jenny (January 11th, 2010 2:02)

    Skönt att höra att jag inte är ensam om att döpa mina datorer…
    Lite tråkiga namn, Mea, Stormea och Lillmea (som gick sönder i förrigår, böööl!) men ändå!


  • totyjido (January 14th, 2010 12:40)

  • Lämna en kommentar

     *  *