Hon heter Ne-e-e-elly

och hon bor hos oss nu. Hon är världens minsta, trots att hon är ett helt år, och innan bodde hon i en husvagn med tjugo andra katter. Hon har en infektion i örat och inflammerat tandkött, och är liten för att hon var undernärd som nybörjarkatt, men annars mår hon ungefär tre över toppen. Älskar att ha en hel lägenhet att springa omkring i nästan utan konkurrens och tog c:a trettio sekunder att anpassa sig.

Marietta, å andra sidan, är måttligt imponerad. Hon har tillbringat de senaste dagarna i garderober och uppepå skåp, och fattar inte alls vad man ska ha en lillasyster till. Lilla grisen.

Grisen och Krokodilen.

Kommentarer

 • Julia (January 28th, 2010 4:56)

  Aw!


 • cynthia (January 29th, 2010 23:10)

  Hej Anna,

  1.Åh vad snällt av dig om du kan fixa mig något. Jag gillar färgkombinationerna rosa, grått, vitt. Inget mesigt utan classy och snyggt.
  Jag vet även inte hur man gör mellanslag på blogg.se, det driver mig till vansinne för jag vill kunna skriva utan att hela texten blir en klump.

  2. Jag har gått till QFC en gång men ärligt så är jag så lat ibland att jag inte orkar att tassa dit. Jag tar då det mindre lyckade alternativet att gå runt o växla lite här och där… men visst har du rätt… QFC e så mycket bättre!

  Säg till om du behöver något, som min inlogg eller annat till bloggen för att fixa den.

  Ha d bra o hoppas du får en trevlig helg!


 • Jenny (February 1st, 2010 1:46)

  Vilken fantastisk liten sötnos! Nu saknar jag mina katter :-(


 • Anna (February 2nd, 2010 11:40)

  Julia – Eller hur?

  Cynthia – Mailar

  Jenny – Gullig men jobbig :) Iallafall kl 05 på morgonen, jag känner mig lite som småbarnsförälder light just nu.


 • Lämna en kommentar

   *  *