allt panik

Igår: ha panik på jobbet. Tillbringa timmar i SAS telefonköer eftersom jag upptäckte att vi inte ha fått reda på våra sittplatser. Telefonen dog. Hanjaglevermed fick göra om samma övning med United.  Skriva ut bokningsdokument. Plocka undan skräp, färga håret, läsa flygpackningsregler, ha panik, plocka upp väskor, laga handbagaget.

Idag: jobba, maila kontakter, ringa banken, ringa mamma, överväga att ringa Skyways, inte ringa Skyways, inte veta hur man reser utan pappersbiljetter eftersom jag reste hur många gånger om året som helst men nu inte har det sedan 2005, ha panik, skriva hyrescheck med lapp att de inte får lösa den innan den första maj inte inte INTE, ha panik.
Senare idag: ringa taxi, optiker, köpa sista presenterna, lämna tillbaka bibblanbok, köpa små genomskinliga flaskor, ha panik, ha panik.

Imorg0n kl 0500: checka in. Flyga i sexton timmar. Ingen panik once vi är på Köpenhamnsflyget.

Jag vill hälsa på mamma. Jag vill till Sverige. Men jag HATAR HATAR verkligen att resa.

Kommentarer

 • Jenny (May 5th, 2010 9:22)

  Du kommer att hata mig nu :-) men du borde lära dig avslappningsövningar och meditation. Kräver mycket tid, men det är så värt det i situationer som flygresor.

  Jag hatar också att flyga, klaustrofob.


 • Anna (May 5th, 2010 12:26)

  Jag har inga som helst problem med att flyga :) det är resandet jag avskyr. I en flygolycka är det värsta som händer att jag dör, det är ingen fara.


 • Lämna en kommentar

   *  *