Dag 02 – Din första kärlek

Möjliga definitioner på första kärlek:

a) den första man upplevde romantiska känslor gentemot

b) den första man upplevde mer stabila romantiska känslor gentemot, mer än en månad eller efter att man slutat dagis, typ

c) den första man upplevde romantiska känslor som faktiskt, med tanke på ålder och livssituation, kunde blivit någe om de bara gillar en tillbaka

d) det första riktiga förhållandet

A) Jag var sex år gammal. Han hette Alexander och gick på samma dagis/sexårs som jag. När vi började ettan valde jag stolplats jämte honom, vilket gav mig den platsen jag satt på i ett helt år (vi gick i samma skola i nio år, men känslorna svalnade typ en vecka in i ettan.)

B) Jag var tolv, han hette Joel och hade jättesnyggt hår och fräknar. Femton år senare: jag är fortfarande svag för snyggt hår och fräknar. Jag var kär i honom i nästan ett helt år och var dödlig fiende med en tjej han var kompis med. Sen klippte han håret. Vi har gemensamma facebookvänner, han är inte lika snygg längre.

C) Jag gick i ettan i gymnasiet. Han var hårdrockare och liksom Joel ovan frireligiös. Det blir så i Jkpg. Han var naturligtvis totalt ointresserad av mig annat än på vänfronten, men jag hade ärligt talat rätt kul på alla musikevents i alla fall. Jag fick ny vänner och bar skinnrock. Som de esteter vi var kramades alla alltid och jag minns fortfarande hur hans ljusblå stickade tröja (jag var dödlig fiende med en tjejkompis till honom utan att hon visste det. Sen blev jag kär i henne i typ tre veckor.)

D) Jag var hela arton och en kompis hånglade upp mig. Sen följde sju månaders emotionell kaos som mest berodde på att vi inte alls borde ha varit ihop. Jag hade bara smådejtat innan, inte inkluderat ett konstigt onlineförhållande med en kille i Atlanta. Hon gjorde slut med en kille hon mest varit ihop med för att hon gillade hans DVD-samling. Hon ogillade PDA och ville inte komma ut till sin mamma, jag fick in i bulldozerkärmode med en gång och allt var mycket ångestfyllt och jobbigt och fortsatte mest för att jag skulle till USA i september och dess skulle det fan hålla. Jag grät och kunde inte äta. Hon ljög om att hon skulle på semester och mina vänner sprang på henne på stan. Hon var ganska mycket som en femtonårig kille, jag var rätt mycket som den artonåriga tjej jag var. Hon var adopted från indien och hade tandställning och jeansjacka. Jag hajar till när parfymer luktar lite som hennes ibland.

Kommentarer

  • Jenny (November 30th, 2010 9:36)

    Kanske inte det ord du är ute efter, men det här var jättegulligt. :)


  • Lämna en kommentar

     *  *