Dag 4 – Vad du åt idag

Idag handlar mycket mindre om vad jag faktiskt ätit och otroligt mycket mer om vad jag inte ätit. Det jag huvudsakligen inte ätit idag är blåbärsscones. Jag tillbringade större delen av dagen med att på olika sätt försöka äta blåbärsscones utan att lyckas. Ungefär såhär:

Vid elvatiden: Vakna. Upp. Internet. Så småningsom ge mig ut på en promenad som innebar apoteket, gym och affären. Affärens Starbucks hade inga blåbärsscones. Affären hade inga blåbärsscones.

Runt klocken ett: Komma hem. Lägga mig och gråta på köksgolvet eftersom jag ville ha blåbärsscones. Efter ett tag nöja mig med att dänga in en frusen ogrov limpa – som egenligen är Hanjaglevermed – i micron tillräckligt länge för karva ur en skiva. Bränna vid den i brödrosten. Äta med blåbär,  standardsmoothie med blåbär, melon, banan or yoghurt, och mycket ilska.

Tretiden: Ha avslutat städning. Äta en skiva banoffeepaj.

Femtiden: Komma fram till att jag snart kommer att avlida av skörbjugg om jag inte äter något som innehåller någon form av näring. Käka ett par morötter.

Klockan halv sex: bege mig ut på jakt efter blåbärsscones. Gå till två Starbucks och ett Tullys samt två affärer. Inga scones. Ge upp och äta en liten bit coffee cake med bär och en varm choklad med pepparmintssmak.

Klockan halv åtta: Middag beståenda av noll scones, tre skivor pizza utan ost men med ananas, zucchini, paprika, oliver och pesto.

Sen följde Jane Austenmaraton. Jag tror jag åt runt en skiva banoffeepaj, fyrtio kolapopcorn, tjugo cheddarpopcorn, kanske två nävar guacemolemajschips och två små brödskivor utan salsa.

Imorgon kanska, sconesen. Ska försöka få i mig lite mera näring då med. Till mitt försvar har vi storhelg här.

Lämna en kommentar

 *  *