MAN VAFAN IDIOTER, isolera er på en ö då

ALLVARLIGT.

Läser jag en enda jävla antivaccinationsidiotblogg till kommer jag att MÖRDA idioten som helt utan vetenskaplig utbildning eller kunskap använder sig åt Wahlgrensretorik.

Man vaccinerar sig och sina barn och för att skydda dem. Ibland. Ibland löper ens egna barn ingen risk (t.ex. vid influensa), då vaccinerar man dem för att skydda ANDRA. Nyfödda, barn med immunnedsättningar, folk som genomgår cellgiftsbehandling, AIDS-sjuka. Hur jävla svårt kan det vara? Småbarn som är för små för att vaccineras vaccineras inte. IDIOTER. Riskerna med vaccinationer är otroligt mycket mindre än riskerna med att låta bli.

Nästa gång ska jag blir troll och PERSONLIGEN anklaga bloggaren för de döda nyfödda i Kalifornien (de dog i kikhosta.)

Lösning: alla som säger nej till vaccination av sig själva skickas till en isolerad ö där de inte utgör ngt hot.  Barnen får tas om hand av mer ansvarskännande släktingar. THERE I FIXED IT.

(Technicolor brukar skriva mindre affektivt om samma sak.)

Kommentarer

 • Peppe (December 8th, 2010 22:06)

  Skönt med någon som TYCKER någonting.


 • Julia (December 9th, 2010 23:31)

  WOOOORD word word word.

  Innan det var helt klart hur det stod till med H1N1 så blev jag sjukt irriterad på folk som inte vaccinerade sig, för jag var småsjuk ett tag och det såg ut som att jag kanske inte skulle kunna vaccinera mig. Jag har kassa lungor och kasst immunförsvar. Typ såna som alltså eventuellt kunde bli jättesjuka. Som alltså behövde att andra omkring dem vaccinerade sig om de själva inte kunde.


 • Anna (December 10th, 2010 8:32)

  Peppe – Jag tycker saker om det mesta :)

  Julia – Eller hur? Sen stör det mig hur folk använder h1n1 som “bevis” på att vaccin är oprövade och farliga när det faktiskt var ett stort undantag, ett akutvaccin när man trodde att det fanns akut risk för massdöd, och som faktiskt hade varit värt riskerna om sjukdomen varit så illa som man trodde. De glömmer att i princip alla andra vaccin är mot sjukdomar vi känner till väl och levt med konsekvenserna av i århundraden, och att vaccinen tagit långt tid, många år, ibland decennier, att ta fram.


 • Antropologa (December 14th, 2010 12:37)

  I’m a big proponent of vaccination myself. What’s funny to me is that in Sweden, I have to make it a point to get all the vaccinations I am used to from the US (like the flu and chicken pox) for my kiddo, because they don’t do those for kids who are otherwise in normal good health. I know the nurse things I’m a little weird about it, but I maybe because it’s so polarized in the US, now that I have my POV on vaccinations, I am sticking to it!


 • Jenny (December 14th, 2010 21:33)

  Jag tycker tvärtom. Jag tror inte på skiten. Men alla andra får göra vad de vill, så gör vi som vi vill.

  Det jag tycker är hemskt är att ingen tar reda på ett skit, bara vaccinerar på utan att tänka. Folk litar blint på propagandan! Så länge det våra liv är konglomeriatstyrda (och där ingår läkemedelsföretag om någon missat det!) och det handlar om profit så finns det bara ett faktum; finns det pengar att hämta och minimala risker, så kommer någon att göra allt för att tjäna pengar på oss, gärna genom skräckvälde.

  Så samtidigt som beklaganden haglar över folk som inte vaccinerar för att DE litar blint på antipropagandan, så bör man faktiskt ha i åtanke ett den absolut största majoriteten propagerar FÖR vaccin, och hur tror du det känns för oss som är lagda åt “fel” håll? Det är fan häxjakt på oss!


 • Anna (December 14th, 2010 22:36)

  Jenny – kan det vara så att de flesta antivaxxers har en massa andra kvacksalverier, typ aktivt silver och yetis? Auktoriteten finns naturligt nog i UTBILDNING. Jag litar på experter, läkare och vetenskapsmän – läs gärna technicolor om Wahlgren och Jenny McCarthy och hur de HELT SAKNAR UNDERLAG http://technicolorblog.blogspot.com/2010/09/anna-wahlgren-vacciner-och.html . Och snälla, sluta prata om Big Pharma – som om inte kvacksalveriföretagen tjänade storkovan på lättlurande människor. Sen handlar det väl inte om att vara “lagd” eller om att tro, det handlar om att läsa innantill. Och så länge du gör som du vill ökar du risken för dina och andras barn.


 • Jenny (December 14th, 2010 22:58)

  Jag tänker inte vaccinera mina barn med vaccin som KANSKE funkar mot sjukdomar som de KANSKE får för nån annans skull. De känsliga barnen? Tja… kanske kunde vara idé att vaccinera dem istället?? För ingen kan väl på allvar mena att vi för att ett känsligt barn på 1000, eller ens 100, ska vaccinera SAMTLIGA av de andra??

  Och kolloidalt silver? Jovisst är det stapelvara hemma hos oss. När läkarna misslyckades med flera åkommor så tog vi till silvret – som fixade på nolltid. Kallar du det kvacksalveri? Jag var själv skeptisk innan jag testade, men att helt ogrundat kalla det kvacksalveri…? och samtidigt kalla mig och “mitt anhang” för ignoranta?


 • Jenny (December 14th, 2010 23:00)

  Oj, nu missade jag nåt. Jenny McCarthy, hon med autistiskt barn va? Läkte honom med kosten? Säger bara PLEASE don’t go there, min syrra läkte sin son med samma metod.

  Men lita blint på “utbildning” och kalla oss för andra för vad du vill, en gång i tiden trodde man att jorden var platt… det var sanningen då.


 • Anna (December 14th, 2010 23:23)

  Jenny,

  a) De jag pratar om är de som inte KAN vaccineras för att de är för små eller för sjuka. Herd immunity och utrotande av farliga sjukdomar är i ALLAS intresse. Ja, vi ska vaccinera alla. För allas skull. Riskerna är mycker mindre än förtjänsten, snälla läs technicolor, hon har alla detaljerna och kan dessutom mer om ämnet.
  b) Sorry, jag litar inte på anektoder när det ställs mot dussinet vetenskapliga studier. Om det bara stod mot andra anekdoter? Sure. Men nu är det inte så. Dessutom potentiellt giftigt.
  c) använd ignorant om du vill, jag föredrar lättlurade eller vill bli lurare. För eller senare måste man som lekman lita på andras info, då föredrar jag nårgon som forskar på ämnet framför ett affärsbiträde från Flen.
  d) McCarthy – om mat och autism vet jag mycket lite, men att man förmodligen kan lindra symptomen med diet låter troligt, jag har en bekant som är aspie och hävdar att dieten påverkar. Problemet med McCarthy är att hon med bestämdhet hävdar att hennes son fick autism av vaccin samt ignorerar när en värld av läkarkårer motbevisar henne. DET är puckat som fan.


 • Jenny (December 15th, 2010 0:01)

  Sorry, men jag tror inte på tvång. Jag tänker inte läsa technicolor, jag har läst en jäkla massa och EN källa kommer inte att förändra min åsikt.
  Vad gäller autism och vaccin så har folk t o m fått rätt i domstol… så tyck vad du vill där.
  Orkar inte kommentera på silvret… för dumt.

  Precis ALLT låter bara som samma livrädsla jag hör från så många andra. Gapa & svälj, acceptera allt och låt rädslan styra. Dölj ignoransen bakom skitsnack om “solidaritet”. Jag kan inte ens fatta att någon försvarar läkemedelsföretagen!! De investerar inte en jävla pissdollar i sånt de inte kan tjäna pengar på!
  – Funkar det till 100% och utan bieffekter?
  Det låter väl bra.
  – Men går det inte att ta patent och tjäna pengar på det?
  Jaha, då skiter vi i det.
  EU håller på att lagstadga mot naturläkemedel och säger att det är för att de är otestade. Tacka fan för att de är otestade! Det finns som sagt inga pengar i det. Istället för att testa dem skapar man SKIT som vi blir sjuka av, testar det en kvart och släpper det… när det finns fullgoda produkter rakt från naturen.

  I grund och botten handlar det bara om survival of the fittest, naturens eget urval. Västvärldens älskar att mata sin skräck pga den sjukliga vägran att acceptera dödligheten. Ens egen dödlighet vill säga… Alltså, vem bryr sig om t ex 1000 estländare dör, bara jag får en tusenlapp mer i månaden?

  Jag gillar också att vi ska “sättas på en öde ö nånstans”. Jag förstår inte alls… vi som inte är rädda behöver väl inte isoleras…? Eller ska vi kanske utplaceras tillsammans med kriminella, djurknullare och zigenare? Eller ska bara vi som gillar naturligt inte förtjäna att leva bland alla goda storkonsumenter?

  Alltså, det är en sak att tycka saker, men ibland kan det vara en idé att knipa käft. Jag har skymfats förr om det här, rejält, men den jävla ön, det var verkligen lågt.


 • Lena (December 15th, 2010 5:41)

  Tja jag tänker inte spruta mitt barn mer gifter än vi redan utsätts för ofrivilligt, för att världen satts i någon skräck mot sjukdom, smärta och död. Vi alla dör, det är bara en tidsfråga. Världen är överbefolkad, resurserna räcker inte till… naturen får inte sköta sitt utan sönderexploateras och utarmas för att göda den växande folkmängden.

  Ja det är hemskt och tragiskt att små barn dör i sjukdomar men det är nog faktiskt än mer hemskt att man skrämmer föräldrar till att spruta i barn gifter som kan ge anmärkningsvärda skaor och handikapp för livet. Vad gäller flera av sjukdomarna man skrämmer föräldrar att vaccinera emot så är de inte ens direkt dödliga…

  Ta svininfluensan till exempel, det var inte en tidning eller artikel som mörkade att massvaccineringen begärdes för att samhället inte skulle stanna till ekonomiskt pga av att folk är hemma och låter sina kroppar tillfriskna på normalt vis… Det framgick tydligt att influensan inte var svårare än de vanliga prstidsinfluensorna. Men man spekulerade och talade om pandemi – hur slutade det? Det kom ingen superinfluensa men många barn har dött eller fallit offer för biverkningar av vaccinet.
  En eloge till de länder som drog öronen åt sig och vägrade beställa vaccinet när tillverkarna krävda åtalsimmunitet för “eventuella skadeverkningar”.

  Nu talar man om att vaccinera mot vattkoppor… en riktigt smärtsam och dödlig sjukdom. Gud nåde mig om mitt barn skulle smitta den vidare och döda ditt?

  Nej jag tycker du går till tragiska och helt onödiga angrepp, du får tycka vad du vill givetvis men att göra såna här vidriga påhopp på människor som av faktabaserade åsikter inte håller med? Sorgligt att se.

  Om ett barn död i kikhosta så är det kikhostan som dödade det – simple as that. Vem ska jag skylla på när döden hälsar på – för du vet, den gör det hos alla…


 • Anna (December 15th, 2010 5:53)

  Jenny – sista kommentaren, du börjar låta väldigt foliehattig nu.

  a) Okej, men skulle du läsa skulle du se att hon sagt samma sak som jag fast bättre formulerat och, this is the key, med medföljande vetenskapliga data som stöder hennes påståenda. Jag debatterar, hon påvisar. Men låt bli data för all del.

  b) MEN VAFAN LIVSRÄDSLA? Att vaccinera mot de sjukdomar som är vaccinerbara är sunt förnuft, och tycker du att se bäbisar dö i kikhosta eller astmasjuka drabbas av influensa och luftvägsinfektion är livsbejakande så go ahead.

  c) Naturmedicin är en storindustri. I stort sett fungerar inget utan biverkningar. Your darling silver? Man blir blå av den. Tex.

  d) ön finns i mitt exempel för att ovaccinerade individer är vektorer för infektioner och gör livet farligt för andra. Vi har förlorar den herd immunuty vi hade mot en del sjukdomar i tiotals år pga antivaxxers. Sluta utgöra en samhällsrisk om du inte vill behandlas som en.

  d) Nej, det handlar inte om survival of the fittest. Det handlar om att vi lever i ett samhälle och vaccination är ett effektivt sätt att slippa allehanda sjukdomar genom att träna immunförsvaret utan att ha sjukdomen. Men vi ska alltså acceptera att dö i sjukdomar vi kan förhindra för att annat vore livsrädsla?

  e) vaccin orsakar inte autism. DEN ENDA undersökning som visade på det har bevisats förfalskad, inga andra har kunnat påvisa något samband.


 • Lena (December 15th, 2010 5:55)

  För övrigt, ja det är mitt barn som blivit frisk av kostomställning, bland många andra väldigt pålästa föräldrar. Vi träffar regelbundet läkare och forskare så lurad får du kalla någon annan… Jag är inte den som går på anekdoter, visst intresserar de mig mycket men sedan blir det rejäl efterforskning och kartläggning, samt eget prövande.

  Dumhet och att bli lurad – ja det blir man när man förkastar saker man faktiskt inte har en helhetsbaserad kunskap och erfarenhet av.

  Till sist, det sker en ökning av domstolsfall där föräldra fått rätt angående den direkta kopplingen mellan vaccinering och deras barns direkt efter förvärvade hjärnskador (vilket man påstår att autism är). Tror det även gällt autism i USA… Helt klart är dock att våra känsliga barn inte klarar av gifter som möjligen mer robusta kroppar gör.

  Att kalla Jenny Mc Carthy puckad är ju rent ut sagt – puckat. Vad gör dig mer kunnig än henne, vad är din profession och vad är dina resurser att så noggrannt göra allt det den kvinnan gjort? Skolmedicinen har sin avgränsade åsikt (supportad av läkemedelsindustrin) och nu ser jag att till och med i ankdammen Sverige börjar man öppna ögonen något, från att ha varit helt blinda för några år sedan. Andra länder är före och det finns dessutom gedigen samlad erfarenhet – vad är din erfarenhet på området (inte din åsikt alltså), ditt barn blev inte skadat av vaccin och därmed är det ofarligt och livsviktigt?

  Skolmedicinen erkänner också att man faktiskt vet för lite på området autism… det pågår ständigt forskning (men på andra områden än kost, vaccin och miljögifter). Så länge får vi försöka bota våra barn med egna medel och bekosta det som krävs för att träffa forskare – de som ligger före skolmedicinen som måste gå på gammal publicerad forskning även om det finns nyare pågående.

  Äsch kan skriva hur länge som helst men måste äta… Hoppas verkligen du vaknar upp en dag, du behöver inte byta åsikt, absolut inte, men lite ödmjukhet skulle inte skada.


 • Jenny (December 15th, 2010 8:22)

  Foliehatt? Näe… Nu är du verkligen ute och cyklar. Det här med att förbjuda oliktänkande, förvisa dem till en ö för att sedan tvångsomhänderta och tvångsvaccinera deras barn… Jag måste faktiskt dra FASCIST-kortet här, med belägg.

  Sen lägger jag ner, du är för fastlåst i vad du “VET”. Och faktiskt, pga nivån ber jag om ursäkt för allt jag skrivit. Jag skulle inte ha skrivit alls. Hade det varit nån annanstans, ja som Lunarstorm eller Youtube där man hittar dylikt otrevligt och osakligt, så hade jag bara flinat för mig själv och tänkt “ingen idé att sänka mig till nivån [och varför vet man ju]” och surfat vidare…


 • Anna (December 15th, 2010 21:19)

  Jenny – Med foliehattig syftar jag på den totala oviljan att se till existerande data när jag lägger den framför dig. Men whatever.

  Lena – Du inser att du börjar på ostadig grund när du pratar om “att spruta in gifter” va? För övrigt, om ditt barn mår bättre på grund av ändrar diet är jag naturligtvis jätteglad för er skull, men ännu gladare om resultaten kan upprepas konsekvent och leda till ökad sjukdomsförståelse. Wakefieldrapporten, som jag är säker på att du känner till, har visat sig ha blandat in förfalskade data och inga andra forskare har kunnat komma fram till samma resultat. De rättsfall vara utslag grundar sig på de förfalskade resultaten innan de avslöjades kommer alltid att finnas tillgängliga, men det innebär inte att de skulle få samma utslag idag. JAG kan inte mer än Jenny McCarthy, men hennes brist på expertis i kombination med hennes uttalande och beteende samt den negativa påverkan hennes inflytande haft på föräldrar, speciellt i USA, gör henne puckad, ja.
  Nu avslutar jag, jag varken till eller ork att debattera något självklart, jag avslutar med ett citat ur ett bättre inlägg om det här:

  Ett annat återkommande tema är att “etablissemanget”/staten/patriarkatet/läkemedelsbolagen etc döljer sanningen och att man därför inte kan lita på de officiella riktlinjerna och bör googla runt för att ta reda på den riktiga sanningen. Problemet är ju bara att det som lekman är fruktansvärt svårt att ta ställning till information man hittar och att få någon uppfattning om hur pålitlig den är och hur väl den stämmer överens med det sammantagna kunskapsläget. Problemet är att det är lätt att hitta enstaka studier som talar för i stort sett vilken åsikt som helst – studier som är publicerade i “riktiga” vetenskapliga tidskrifter. Orsaken till detta är att det görs en hel den enklare pilotstudier som syftar till att guida senare, bättre kontrollerade studier, samt att det också i största allmänhet görs mycket rätt usel forskning. Man rapporterar ofta enstaka nya studier på ett sätt som gör att det framstår som att man nu har hittat sanningen, t ex “den kriminella genen funnen” men i själva verket handlar forskning vanligtvis om att under decennier göra studie efter studie för att sedan pussla ihop en helhetsbild och inse vika vetenskapliga metoder man faktiskt bör använda, och på vägen dit kan de enstaka studierna ofta vara motstridiga. Men är det inte så att myndigheterna kan ha fel? Eller vara påverkade av t ex läkemedelsindustrin? Jodå, men det är som sagt svårt att ta ställning till själv. Och ska man söka efter alternativ information – kolla i så fall efter om exempelvis organisationer för fackmän – läkarförbundet, psykologförbundet etc har en avvikande åsikt. Att lita på anspråksfulla lekmän, ensamma crackpot-utövare inom ett område eller gå efter vad man hittar på udda sidor och forum som vaken.se etc är inte det bästa sättet att hitta pålitlig information. , från http://technicolorblog.blogspot.com/2010/09/anna-wahlgren-vacciner-och.html