Bytt till nytt

Jag har typ tre nästan klara utkast liggande. Ändå sitter jag och huvudgnäller för att jag inte har något att läsa utan att uppdatera själv – Men det var ju inte det vi skulle prata om.

Idag ska vi prata om att jag har ny arbetsplats! Jag jobbar alltså på samma ställe, jag har samma arbetsgivare, men vi öppnade ett kontor i Seattle (sedan innan fanns det ett huvudkontror i Tacoma och ett kontor i Spokane) i förra veckan. Dels för min och de av mina kollegors som bor häruppes skull, dels för att de som säljer ändå är här uppe flera gånger i veckan och det blev långt att resa, och kanske mest för att potentiella kunder inte tar ett företag utan Seattlenärvaro på allvar…. bla bla.

Nog om detta tråkiga och till det relevanta: till dess har jag stigit upp klockan fem, åkt hemifrån halvsju och kommit hem runt klockan sju på kvällarna. Nu stiger jag upp strax efter kl. sex, åker hemifrån halvåtta och kommer hem runt sexsnåret. Som en vanlig, riktig människa! Jag  har tid att gära något annat än äta, packa frukost och somna när jag kommer hem, särkilt som jag inte behöver lägga mig så satans tidigt. Helt fantastiskt, om jag får säga det själv.

Men. Men. Förra veckan hade jag mindre tid än vanligt i allt flyttande och planernade och bakande och ja, inte bloggande. Det kanske det ska bli ordning på nurå.

Lämna en kommentar

 *  *