LOLforever eller svenskamerikanskdokusåpa

Enligt myballard letar Meter TV (av allehanda dokusåpefejm) efter amerikaner med svensk härkomst för kommande dokusåpa om… well, amrisar i Sverige. Verkar helfestligt, jag tänker mig en tjock Texan som springer runt i Stockholm och undrar varför alla män kör barnvagnar,  varför man måste känna till viktregler för släp man aldrig tänk använda, varför man inte kan få tag på en ordentlig bagel (if it ain’t boiled, it ain’t a bagel, som de säger på The Bagel Company), varför affärerna stänger så tidigt eller varför alla har leggings eller tajta jeans istället för illasittande manchesterbyxor och chinos. Det känns som jag skulle kolla på det här programmet.

I brist på existerande dylikt läser jag dock bloggar tillhörande amerikanska expats i Sverige, såsom Antropologa, Surviving Life in Sweden, Sandra Carpenter, und so weiter. Helfestligt, tycker jag som sagt det är.

Kommentarer

 • Amanda (February 23rd, 2011 23:52)

  Hahaha, det är precis därför jag läser bloggar av amerikaner i Sverige. Mycket högt underhållningsväde, lite som the amazing race – vardagsvarianten.

  Om man vill ha en stor dos harlequinroman/days of our life, kan talesofsodermalm.blogspot.com rekommenderas!


 • Anna (February 24th, 2011 0:39)

  Amanda: …wow. Där gick en timme av mitt liv, och då pratar vi ändå bara om första sidan. Hejdlöst roande, tack!


 • Antropologa (March 2nd, 2011 6:49)

  Thank you for the shout-out. :)


 • Sandra (March 7th, 2011 9:49)

  Hej, thanks for reading!


 • Lämna en kommentar

   *  *