Det kom inte mera

Jag blev sjuk istället. Hela veckan. Först hade jag feber i tre dagar, sen hostade jag och hade nästan astmaliknande andningsproblem. Har sett ALLA mina sjukfilmer nu.

 • X-Men
 • X-Men 2
 • The Crow
 • Inception
 • Serenity
 • jag glömde en
 • Fast inte Donnie Darko
 • Och en halv doku om Derrida

Annars är jag lite avundsjuk på alla vårstinna svenskar. Alltså, det är varm och soligt här med (om än lite senare än normalt), men det har kommit så gradvis. Krokusen är redan överblommad, det fanns aldrig något snötäcke, och sakurabladen har redan börjat falla. Men men. Idag jobbar jag igen, snart kommer festbilderna.

Kommentarer

 • Emmas Bokhylla (April 12th, 2011 4:50)

  Stackare, kanner du dig battre nu? Ar du frisk?


 • Maria (April 12th, 2011 12:29)

  Åh, The Crow. Länge sedan jag såg den.


 • Lämna en kommentar

   *  *