Bara boksaker

Jag har inte läst särskilt mycket på senaste tiden. I våras flyttade mitt jobb upp till Seattle, då sparade jag in c:a tre timmar om dagen som ägnats åt pendlingsläsande. Sen skaffade jag smartphone. Sen blev jag av med jobbet. På mitt nya har jag ännu mindre pendligsavstånd (en kvarts buss på morgonen, runt halvtimmen på eftermiddagen) vilket är svinstrevlig, särskilt jämfört med två timmar i vardera riktningen. Men. Betydligt mindre läsande blire. Sen lyckades jag på något sätt vara mitt i c:a artonhundra, eller fem, böcker samtiding, såhär:

bild på böcker på golvet

Det syns inte på bilden, men jag håller på med att läsa om The Trouble With Normal också. Samtidigt. Jag läser ALDRIG böcker samtidigt numera, inte efter college. Men. Men mest av allt finns det alldeles för många VILL HA NU-böcker, alla på svenska, därmed utkomna endast i Sverige, därmed skitsvåra att få tag på (bara ett fåtal bokhandlar skickar, och Amerikanska tullen har en tendens att sitta på paket i månader.)
Vill just nu läsa:

 • Peppes Livet och barnet, som inte kommit ut än
 • Liv Strömquists nya, Ja till Liv som kommer ut närsomhelst
 • John Aivide Lindqusts Lilla stjärna, som inte fanns i pocket sist i var i Sverige
 • Lisa Bjärbos Det är så logiskt, alla fattar utom du, se punkten ovan
 • Sanne Näslings Kapitulera omedelbart eller dö
 • Elin Grelssons Du hasar av trygghet som inte heller riktigt har kommit ut tror jag
 • JAHMEN HERREGUD JAG GLÖMDE. MEST vill jag ha Fara vill av Elin Ruuth.

Ja, ni ser ju. Sen jag började inlägget har jag läst ut Firefly-boken och glömt The Trouble With normal på jobbet. Nu ska jag skita i det och sy ett lapptäckeskuddfodral istället.

Kommentarer

 • Gustav (September 13th, 2011 2:43)

  Elins roman finns faktiskt ute på adlibris redan, sedan ett par veckor tillbaka tror jag.

  btw: Ja till Liv är toppenbra (kommer nog snart ja), och Kapitulera omedelbart eller dö likaså!


 • Peppe (September 21st, 2011 1:39)

  Roligt att jag finns på din lista!


 • Julia (September 21st, 2011 12:11)

  Jag läste sjukt mycket de två år jag pendlade till Uppsala. Kan sakna det ibland.


 • […] Här är listan sen sist jag åkte: bara boksaker […]


 • Lämna en kommentar

   *  *