Julklappsböcker 2012

books

Jag fuskar lite här och tar med mina föllseblöcker, annars hade det knappt blivit något. Enligt O var vänlig nog att skicka mig Cirkeln precis lagom till föllse (dessutom med chocklad, helt fantastiskt) eftersom svenska internetbokhandlar vägrar skicka till USA och jag inte har läst den än pga detta. Till det fick jag dessutom Elegantissima, om typografern och designern Louise Fili, av hanjaglevermed.

På julafton kör vi traditionellt med julklappsbok på morgonen med frukosten – mamma började den traditionen när jag var liten, en bok och en marsipangris på morgonen att hålla mig upptagen med så jag inte störde så förbannat. Jag fick Chicks Unravel Time (också av hanjaglevermed) en bok ett gäng kvinnliga fanns skrivit essäer om varje existerande säsong av Doctor Who (34, på deras sätt att räkna) vilket jag var särskilt glad åt då jag halvkänner två av essäisterna. Mina sväron gav mig The Smitten Kitchen Cookbook, en kokbok skriven av bloggaren bakom Smitten Kitchen. Finfint. Ska baka ricottascones med pärson först! *flail*.

Hepp.

Lämna en kommentar

 *  *