Svärje

Nämen oj bloggen. Nu är det klart (eh, har varit ett tag) att vi ska till Sverige i maj. En vecka cirka, mest för att hänga med min ömma moder samt A och R och deras ungar (!!!) p.g.a. sist vi var och hälsade på var A ungefär åtta månader gravid med sin första såatteh. Äta mat. Plocka lite och hjälpa mamma med lägenheten eftersom hon inte kunnat det på några månader pga trasigt knä och diskbråck. Dock även: till Stockholm över en och halv dag, en halvdag i Göteborg innan vi åker tillbaka hem, och kanske en liten resa till Gränna p.g.a. hanjaglevermed har inte turistat ordentligt i Sverige och alla gillar polkagrisar o.s.v.

Det var väl det! Sverigeresa i Maj, Stockholm den sjunde och åttonde Maj (säg till om någon vill träffas och fika eller något), Göteborg den trettonde (ditto: ping EnligtO, jag har en grej till dig. Men kan posta om du inte har tid.)

Uteserveringar, tänkte jag. Hotellfrukost. A. Treåringar med fågelobsession. Polkagrisar. Äventyrsbad. Det kan nog bli hur bra som helst.

Lämna en kommentar

 *  *