EFIT torsdagen den tjugosjunde februari

Det var iochförsig tur att det inte var onsdagen som var EFIT-dag, pga då hade ni fått en massa bilder på mitt nattduksbord, halvtagna med feberdarriga händer. Ety jag var dunderförkyld. Eller, jag är fortfarande förkyld med ej längre febrig och var tillochmed på jobbet idag. Eller, tja, halva idag.

Först vaknade jag. Men det fick ni inte se, ej heller de två alvedon jag svepte innan jag duschade och tvättade håret.

0653

Istället illustrerade jag att det var ljust ute.

Sen gjorde jag frukostsmoothie.

 

0714

Sen skulle jag tagit en bild på min buss när den körde fram till hållplatsen, men tji fick jag, för när jag skulle gå upptäckte jag att mitt busskort fattades. Vände ut och in på väskan, påsen, och väskan ingen. Inget busskort. Så det var bara att knalla ner till Walgreens och köpa något för att få busskontanter tillbaka (jag behövde nya alvedon, så det funkade bra.)
Bilden kom istället när jag kommit fram till downtown och köpt en frukostbagel. Pga sjuk. Man får köpa frukost när man är sjuk. Det har kungen sagt.

0842

Sen jobbade jag.

0952

Klockan elva hade jag ett möte, själva anledningen till att jag släpat mig dit. Då tänkte jag kladda lite metaforiskt läppstift (puder) på den lika metaforiska grisen (min rödsnutna näsan). Och där! I pudergrej låg…

1056

…mitt busskort.

Sen satt jag i möte.

1155

Nog jobbat! Med endast snor i hjärnan släpade jag till bussen genom Freeway Park.

 

1239

Det går inte jättemånga bussar mitt på dagen, så jag kom hem nästan en timma senare.

1330

.. där jag somnade och missade tvåtimmen.

 

1557

När jag vaknade åt jag persika och kokosglass, för det får man när man är sjuk, det har kungen sagt. Men vanligt glass får man inte äta när man har hosta.

1650

Mycket kort handlalista:

1740

Mediciner. Jag tog ingen av dem, nässprayen inte för att den är Lucas, hostmedicinen inte för att den gick ut förra våren.

 

1844

Efter middagen lade jag mig ner och kollade på film.

1938

Men det var det här med hostan. Den kommer att omöjliggöra sovandet. Så jag pallrade mig till Walgreens och köpte ny, och tog sen en promenad runt kvarteret. Normal kvällspromenad = några km, 45 minuter. Kvällens: runt kvarteret, 20 min. Piggare, men min hals har svullnat upp och eftersom jag inte får äta ibuprofen pga magen så finns inget att göra. Bara undvika ansträngning.

Försökte behandla min halvdöda hy så gott det går. Först den här masken, sen fuktmask.

2139

Nu: Thursday Next medan hostmedicinen verkar, sedan sömn.

2241

Kommentarer

  • Caroline (March 15th, 2014 9:02)

    Thor! Världens bästa kalkon!


  • Lämna en kommentar

     *  *