Kattrummet, del 1: Bokhyllan

När vi flyttade in i nuvarande lägenheten hade vi ett helt rum mer än i förra. Inte ett jättestort rum, men efter att ha haft skrivbordet i vardagsrummet var det ett stort steg upp. I det rummet hamnade dock mest grejer som inte fick plats i resten av lägenheten: kattlådan, kattsovtornet, speldatorn, mitt sybord. Facklitteraturen, eftersom vi delade upp böckerna i skönlitt (som kan färgsorteras eftersom ingen (=jag) minns vad författaren heter i efternamn eller var det ligger i alfabetet iallafall) och facklitt (som sorteras efter ämnesområde.) I förrförra lägenheten var det lågt som satan i taket, så en mer klassisk avlång bokhylla passade inte. Vi köpte en en Expedit. När vi senare flyttade vidare målade vi den vit.

Men.

Men. Den rymmer inte så jävla många böcker, så den fick åka. Förrförra veckan sålde vi den på craigslist, och köpte två och en halv billyhylla med extrahylla upptill. Det är första steget i en projektet “göra kattrummet bättre”.

Före:

1

“Efter” (det är fortfarande en jävla massa som måste fixas i rummet, och böckerna ska sorteras ut):

7

Lämna en kommentar

 *  *