Bokhögen

Ja, jag SKA sammanfatta bokkalendern. Snart. Närsomhelst. Kanske imorgon.

Men först ville jag påpeka att jag fick en ovanligt massa böcker den här föllse-julsäsongen. En jul för kanske fem år sedan fick jag inga böcker alls, sen dess kräver jag åtminstone en bok av hanjaglevermed. Men i år blev det alltså asbra bokskörd.

bocker

Eller, ja, översta boken är inte min, den fick hanjaglevermed av mig.

Alltså:
Texts From Jane Eyre, av Mallory Ortman aka funniest person on the internet
Fashion and its Social Agendas av Diana Crane
Nyckeln, av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg
Fallvatten, av Mikael Niemi
ej i bild: From the Golden Age to the Silver Screen, Marvel 75 years

(den är förresten ej i bild pga så stor att den inte får plats. så stor att den behöver en bärkartong. så stor att den tar upp hela vårt soffbord.)

Hittills har jag läst ut Nyckeln (som snälla A och R skickade), Fallvatten (på under tre timmar!) och Texts, men alla tre var förra året, så mer om dem kommer när jag sammanfattar min korta boklista från 2014,

Kommentarer